Ankara - İncek Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | İncek Okyanus Okul Öncesi Çiçekler Grubu Ailemle Okuldayım Etkinliğinde Biraraya Geldiler.
İncek Okyanus Okul Öncesi Çiçekler Grubu Ailemle Okuldayım Etkinliğinde Biraraya Geldiler. İncek Okyanus Okul Öncesi Çiçekler Grubu Ailemle Okuldayım Etkinliğinde  Biraraya Geldiler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İncek Okyanus Okul Öncesi Çiçekler Grubu Ailemle Okuldayım Etkinliğinde Biraraya Geldiler.

Büyük bir merakla okula gelen veliler, çocuklarının okul içerisinde neler yaptığını, çocuklarıyla sınıf arkadaşları olacaklarını ve çocuklarını sınıf ortamında izleyecekleri arkadaşlarıyla nasıl ilişkiler kurduğunu, ders esnasında nasıl davrandığını görecekleri için heyecanlıydılar. Etkinliklerimiz Türkçe Dil etkinliği , Fastrackids, Müzik, Sanat Etkinliği ,İngilizce, Coffee Morning, etkinliklerinin yanı sıra eğlenceli şarkılar ve oyunlar ile güzel ve keyifli bir gün geçiren veliler, okulda yenen öğle yemeğinin ardından yaşadıkları değişik deneyimleri güzel sözlerle ifade edip, Okul Öncesi Yöneticisi Yeliz Polat 'ın günü değerlendirme ve kapanış konuşmasının ardından etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek okuldan ayrıldılar.


Haber
:
Yeliz Polat
Editör
:
Yeliz Polat
Fotoğraf
:
Merve Akçakmak
Tarih
:
10 Ocak 2018, Çarşamba 14:01
Okunma
:
815 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları