Ankara - İncek Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi "Ailemle Okuldayım" Etkinliğini Gerçekleştirdi.
İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi "Ailemle Okuldayım" Etkinliğini Gerçekleştirdi. İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi "Ailemle Okuldayım" Etkinliğini Gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi "Ailemle Okuldayım" Etkinliğini 9 Aralık tarihinde gerçekleştirdi.

Büyük bir merakla okula gelen veliler,çocuklarının okul içerisinde neler yaptığını, çocuklarıyla sınıf arkadaşları olacaklarını  ve çocuklarını sınıf ortamında izleyecekleri arkadaşlarıyla nasıl ilişkiler kurduğunu, ders esnasında nasıl davrandığını görecekleri için heyecanlıydılar. Etkinliklerimiz Türkçe Dil etkinliği , Fastrackids, Sosyal Beceri, İngilizce, Coffee Morning, Nepman küpleri, Fen-Matematik etkinliklerinin yanı sıra eğlenceli şarkılar ve oyunlar ile güzel ve keyifli bir gün geçiren veliler, okulda yenen öğle yemeğinin ardından devam eden derslerle yaşadıkları değişik deneyimleri güzel sözlerle ifade edip, Okul Öncesi Yöneticisi Yeliz Polat 'ın günü değerlendirme ve kapanış konuşmasının ardından etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek okuldan ayrıldılar.


Haber
:
Yeliz Polat
Editör
:
Yeliz Polat
Fotoğraf
:
Merve Akçakmak
Tarih
:
12 Aralık 2017, Salı 11:55
Okunma
:
892 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları