Ankara - İncek Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Incek Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde İngilizce Koridor Etkinlikleri
Incek Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde İngilizce Koridor Etkinlikleri Incek Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde İngilizce Koridor Etkinlikleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Incek Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde Her Hafta Farklı Konular Belirlenerek Native Öğretmen Tarafından Hazırlanan İngilizce Koridor Etkinliği'nde, Tüm Kademe Öğrencileri Eğlenerek Öğrenmenin Keyfini Yaşıyor.

Incek Okyanus Koleji İlkokul Kademesi, Native Öğretmen tarafından her hafta belirlenen temalar üzerine hazırlanan İngilizce Koridor Etkinliği öğrencilerin büyük ilgisi ve katılımıyla gerçekleşiyor. 12.11.2018 haftası teması olarak  ''Kişilik Sıfatları''  üzerine hazırlanmış renkli görseller öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Öğrenciler, öğretmenleri ile görseller üzerine sohbet ederken, bir yandan da öğle aralarını eğlenceli bir İngilizce Koridor Etkinliği ile  geçirmiş oldular.

Incek Okyanus College Primary School, In English Corner, the theme of this week was ''Adjectives of Personality''. The color images prepared on this theme attracted students' attention.The students talked about with their teacher while reinforcing what they have learned.


Haber
:
Harun Dinçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Harun Dinçer
Tarih
:
14 Kasım 2018, Çarşamba 22:57
Okunma
:
696 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları