Ankara - İncek Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, İncek Okyanus Koleji'nde Anıldı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, İncek Okyanus Koleji'nde Anıldı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, İncek Okyanus Koleji'nde Anıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, İncek Okyanus Koleji'nde Anıldı

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 78.yılında İncek Okyanus Koleji konferans salonunda,10 Kasım 2016 Perşembe günü, saat 10.00'da başlayan etkinlikte, tüm kademelerin katılımıyla anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Ortaokul Müdürü Nazlı Fulya Tekin konuşmasında: "Türk milleti için 10 Kasım, bir matem günü olmaktan çok Türkiye Cumhuriyeti'yle birlikte yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma ve düşüncelerini anlama günüdür." dedi. Tekin ayrıca, gelecek güzel günlere dair ümidin gençlikte olduğunun altını çizdi.

4.sınıf öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu 10 Kasım Oratoryosu'nun ardından lise kademesi öğrencilerinin seslendirdiği ve 9.sınıf öğrencisi Zehra Müge Atıcı'nın solo piyano eşliğindeki  "Gençliğin Ata'ya Cevabı" ile salonda duygu dolu anlar yaşandı ve anma etkinliği böylece son buldu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 78. yılında saygı ve minnetle anıyoruz...


Haber
:
Filiz KARGI PEHLİVAN
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Boran Yavuz
Tarih
:
10 Kasım 2016, Perşembe 17:29
Okunma
:
2.226 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları