Ankara - İncek Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | İncek Okyanus Koleji Lise Kademesi Dil Bayramı'nı Kutluyor...
İncek Okyanus Koleji Lise Kademesi Dil Bayramı'nı Kutluyor... İncek  Okyanus Koleji Lise Kademesi Dil Bayramı'nı Kutluyor...
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji Dil Bayramının 86. Yılını Star TV Muhabiri Meltem Yarıcı Ve NTV Muhabiri Celal Çamur Eşliğinde Coşkuyla Kutladı.

İncek Okyanus Koleji Dil Bayramının 86. yılını Edebiyat Zümresinin hazırladığı coşkulu bir törenle 28 Eylül Cuma günü konferans salonunda kutladı.

“Zengin sözlüğümüzün toplandığı gün, milli varlığımız en kuvvetli bir dil kazanacaktır.” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu güzel sözleri ile açılış konuşmasını 10-C öğrencilerimizden Ebru Kocataş yaptı. 

 

Tören Star TV sunucularından Meltem YARICI, NTV sunucularından Celal ÇAMUR’un anlatımları ve soru cevap etkinliği ile daha renkli hale geldi. Sunum boyunca öğrencilerden gelen soruları samimi bir biçimde yanıtlayan sunucularımız bu sayede hem dil bayramının önemini vurguladı hem de yaptıkları işte dilin ne kadar önemli bir yerinin olduğuna değindiler.  

 

“Şimdiden gerü hiç gimesne divanda, dergahta, bergahta ve dahi her yerde Türk dilinden özge söz söyleme” Karamanoğlu Mehmet Bey’in anlamlı sözüyle etkinliğimizi sonlandırdık.

 

Bu anlamlı etkinliğe katılımlarından dolayı Sn Meltem Yarıcı’ya ve Sn Celal Çamur’a teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Dilan Bayseferoğulları
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Türkçe zümresi
Tarih
:
29 Eylül 2018, Cumartesi 15:20
Okunma
:
1.031 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları