Ankara - İncek Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | İncek Okyanus Anadolu Lisesi TÜBİTAK Çalışmalarına Devam Ediyor
İncek Okyanus Anadolu Lisesi TÜBİTAK Çalışmalarına Devam Ediyor İncek Okyanus Anadolu Lisesi TÜBİTAK Çalışmalarına Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
10.Sınıf Öğrencileri Beyza Çetin ve Ebrar Daştan, TÜBİTAK Danışman Öğretmenleri Duygu Can Eşliğinde, Röportaj İçin TBMM'de

Okyanus Kolejleri TÜBİTAK çalışmaları kapsamında, İncek Okyanus Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencileri Beyza Çetin ve Ebrar Daştan, proje danışman öğretmenleri Duygu Can önderliğinde "Yazılı Basında Yer Alan Dil Yanlışları" üzerine röportaj için Türkiye Büyük Millet Meclisine gitti.

Meclis bünyesinde çalışan muhabir Meltem Yarıcı ve NTV Parlamento Başkanı Cemal Çamur ile röportaj yapan öğrenciler yazılı basında yer alan dil yanlışları üzerine çok sayıdaki sorularına cevap alma olanağı yakaladılar. Röportajda, günümüz basınının dili doğru ve etkili kullanmadaki tavrı ve dil bilincinin önemi de vurgulandı. 

Katkılarından dolayı Meltem Yarıcı ve Cemal Çamur'a teşekkür eder, proje danışman öğretmeni Duygu Can'a ve proje öğrencileri Ebrar Daştan ile Beyza Çetin'e çalışmalarında başarılar dileriz.


Haber
:
Filiz KARGI PEHLİVAN
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Duygu CAN
Tarih
:
04 Ocak 2017, Çarşamba 16:47
Okunma
:
1.989 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları