Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Öğrencileri Altın Kalem Ödüllü Çocuk Kitapları Yazarı "Hidayet Karakuş" ile Keyifli Bir Söyleşi Yaptılar!
Ortaokul Öğrencileri Altın Kalem Ödüllü Çocuk Kitapları Yazarı "Hidayet Karakuş" ile Keyifli Bir Söyleşi Yaptılar! Ortaokul Öğrencileri Altın Kalem Ödüllü Çocuk Kitapları Yazarı "Hidayet Karakuş" ile Keyifli Bir Söyleşi Yaptılar!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Ortaokul kademesi öğrencileri 22 Aralık Cuma günü çocuk kitapları yazarı Hidayet Karakuş'u okullarında ağırladılar.

"Altın Kalem Ödüllü" çocuk kitapları yazarı Hidayet Karakuş Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi Türkçe zümresinin düzenlemiş olduğu etkinlikte öğrencilerimizle buluştu.

Küçük okurlarına dünyanın güzelliğini, düşlerde yaşanan özgürlüğü ve büyüme serüvenini onları hiç küçümsemeden anlatan Hidayet Karakuş, kırkın üzerinde yazmış olduğu kitaplarının hikayelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Yapılan söyleşide çocuk ve genç edebiyatının önemli isimlerinden biri olan yazarımız, yazar olmaya nasıl karar verdiğine ve çocukluk hayallerine değindi. Öğrencilerimizden gelen çeşitli soruları da yanıtlayan yazar, keyifli bir sohbetin ardından öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.

Etkinliğin ardından bizleri kırkmayıp öğrencilerimizle bir araya gelen Sayın Hidayet KARAKUŞ'a teşekkürlerimiz sunuldu ve ortaokul müdürümüz İpek ÖLÇER tarafından yazarımıza teşekkür plaketi hediye edildi.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Elif Orhan, Şafak Özbek
Tarih
:
23 Aralık 2017, Cumartesi 22:22
Okunma
:
1.065 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları