Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Sempozyumu' Gerçekleştirildi
Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Sempozyumu' Gerçekleştirildi Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Sempozyumu' Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokulunda 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi kapsamında projenin adımlarından biri olan Meslekler Sempozyumu öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Sempozyumda öğrencilerimiz farklı meslek gruplarını yakından tanıma ve meslekleriyle ilgili merak ettikleri soruları konuklarımıza sorma şansı yakaladılar.

‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi’ Okyanus Koleji öğrencilerinin meslek hayatı ile ilgili net kararlar alabilmeleri, istedikleri meslekler hakkında okulunda verilecek olan uzman sempozyumları sayesinde daha çok bilgi sahibi olarak kararlarından emin olmaları, hayallerindeki mesleklerde bir gün geçirerek istedikleri mesleğe uygunluğunu belirleyebilmeleri vb. birçok amaç üzerine kurulmuştur.

Bizler de projenin sempozyum ayağında öğrencilerimizn hayalini kurdukları mesleklerden kişileri okulumuza davet ederek 30.11.2017 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Sempozyumunu' gerçekleştirdik.

Sempozyumumuzda "Vücut Geliştirme Şampiyonu"  Sayın Abdullah ÖMÜRLÜ, "Bomba İmha Uzmanı" Sayın Yunus Emre GÖRMÜŞ, "Makine Mühendisi" Sayın Ernur ILGAZ, "Okul Öncesi Öğretmeni" Sayın Emel OĞUZ, "Futbol Antrenörü" Sayın Fatih ÇARDAK, "Veteriner Hekim" Sayın Bircan HALICILAR ve toplum destekli polislik şube müdürlüğünün görevlendirmiş olduğu iki polisimiz de sempozyum süresince öğrencilerimizin sorularını içtenlikle cevapladılar.

Sempozyum etkinliğiyle birlikte öğrencilerimiz akıllarındaki birçok soruya cevap bulmakla birlikte farklı birçok mesleği yakından tanımış ve mesleklerle ilgili bilgilenmiş oldular.

Projemize katkı sağlayıp destek olan velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Ahmet Kürşat Soy,Evrim Çalışkan,Büşra Öztürk
Tarih
:
30 Kasım 2017, Perşembe 17:35
Okunma
:
834 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları