Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi Devam Ediyor
Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi Devam Ediyor Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesinin son aşaması olan meslek yeri ziyaretlerinden ikincisini Eryaman'da bulunan Özel Eryaman Veteriner Kliniğini ziyaret ederek gerçekleştirdik.

Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Okyanus Koleji öğrencilerinin meslek hayatı ile ilgili net kararlar alabilmeleri, istedikleri meslekler hakkında okulunda verilecek olan uzman sempozyumları sayesinde daha fazla bilgi sahibi olabilmeleri ve hayalini kurdukları meslekte bir gün geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen bir projedir.

Bizler de Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi olarak 5.sınıf öğrencilerimizde mesleklerle ilgili farkındalık yaratmak ve hayalini kurdukları mesleklerde bir gün geçirmeleri sağlamak amacıyla 09 Şubat Cuma günü Eryaman'da bulunan Özel Eryaman Veteriner Kliniğini veterinerlik mesleğinin hayalini kuran 5.sınıf öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Ziyaret esnasında Veteriner Hekim Bircan Halıcılar ve Veteriner hekim Murat Beyöğrencilerimizin veterinerlik mesleğiyle ilgili merak ettikleri tüm soruları içtenlikle cevapladılar. Ardından öğrencilerimiz hayvanların ameliyat odalarını,röntgen odalarını, banyo odalarını ziyaret ederek, klinkte bulunan hayvanları yakından görme ve onları sevme şansı yakaladılar.

Ziyaret sonrası öğrencilerimiz veterinerlik mesleğiyle ilgili birçok bilgiye sahip olan öğrencilerimiz,yaparak yaşayarak öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldular. Ziyaretimiz süresince ilgi ve desteğini öğrencilerimizden eksik etmeyen ve bize kapılarını açan Özel Eryaman Veteriner Kliniği çalışanlarına ve Veteriner Hekim Sayın Bircan Halıcılar'a teşekkür ederiz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Ahmet Kürşat SOY
Tarih
:
10 Şubat 2018, Cumartesi 09:39
Okunma
:
849 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları