Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesinde 'ERDEP' (Ergenlik Dönemi Değişim Projesi) Anne-kız Etkinliği gerçekleştirildi.
Ortaokul Kademesinde 'ERDEP' (Ergenlik Dönemi Değişim Projesi) Anne-kız Etkinliği gerçekleştirildi. Ortaokul Kademesinde 'ERDEP' (Ergenlik Dönemi Değişim Projesi) Anne-kız Etkinliği gerçekleştirildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 'ERDEP' (Ergenlik Dönemi Değişim Projesi) Kapsamında okulumuza gelen uzmanımız Ergenlik Dönemiyle ilgili anne ve kızlarımızı bilgilendirdi.

PROJENİN AMACI Ergenlik Dönemi Değişim Projesi(ERDEP);

- Öğrencilere,
- Anne Ve Babalarına
- Öğretmenlere;Gençlerde Ergenlik Dönemine Girerken Meydana Gelen Bedensel, Ruhsal Ve Sosyal Değişimlerin Neler Olduğunun Öğretilmesini,Ergenlikten; Genç Yetişkinliğe Geçerken Karşılaşılan Sorunların
- Sağlıklı Ve Mutlu Yaşanarak Aşılmasınıböylece Daha Bilinçli Bir Toplum Oluşmasına Katkı Sağlamayı Amaçlamaktadır.

Bizler De Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Olarak Hem Öğrencilerimizin Hem De Ailelerin Ergenlik Süreciyle İlgili Kafalarındaki Sorulara Cevap Bulmak Hem De Bu Süreci Daha Az Hasarla Atlatabilmeleri Adına Milli Eğitim Bakanlığının Da Desteklediği Erdep Projesi Kapsamında 18.04.2018 Çarşamba Günü Okulumuz Konferans Salonunda Okulumuza Gelen Uzmanımız Ergenlik Dönemininin Getirdiği Değişiklikler,Zihinsel Düşünmede Yarattığı Farklılıklar,Ailelere Öneriler Gibi Çeşitli Konularla İlgili Anne-Kız Semineri Gerçekleştirildi.Seminerin Ardından Öğrenciler İçin Hazırlanan Materyal Ve Ergenlik Dönemi Bilgilendirme Kitapçıkları Öğrencilerimize Takdim Edildi.Bir Sonraki Saat İse Konferans Salonunda Okulumuz Rehber Öğretmeni Tarafından Erkek Öğrencilerimize Ergenlik Dönemi Bilgilendirme Videosu İzletilip Ardından Öğrencilerimize Ergenlik Dönemi Bilgilendirme Kitapçıkları Takdim Edildi.

Erdep Projesi Kapsamında Okulumuza Gelen Ve Değerli Bilgilerle Öğrencilerimizi Ve Ailelerini Aydınlatan Uzmanımız Damla Hanım'a Teşekkür Ederiz.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Büşra Öztürk
Tarih
:
19 Nisan 2018, Perşembe 11:40
Okunma
:
1.190 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları