Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi Olarak Öğrencilerimize İlk Kişisel Gelişim Seminerini Verdik
Ortaokul Kademesi Olarak Öğrencilerimize İlk Kişisel Gelişim Seminerini Verdik Ortaokul Kademesi Olarak Öğrencilerimize İlk Kişisel Gelişim Seminerini Verdik
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi rehberlik birimi olarak öğrencilerimize ilk “Kişisel gelişim” seminerimizi yaptık.

Rehber öğretmenlerimiz E. Evrim Çalışkan ve A. Kürşat Soy’un 5. ve 6. sınıflara yapmış olduğu ilk Kişisel Gelişim seminerinin konusu “Özgüven”di.

Özgüven nedir, özgüven eksikliği nasıl anlaşılır gibi konulardan bahsettikten sonra öğrencilerimize dünyaca ünlü dövüş ustası ve aynı zamanda düşünceleriyle de insanları etkilemiş olan, Bruce Lee’nin özgüvenini konu alan videoyu izlettik. Seminerin sonunda öğrencilerimize formlar dağıtarak bu seminerle ilgili düşüncelerini sorduk. Aldığımız geri dönütlerde öğrencilerin özgüvenli olmanın önemiyle ilgili fikir sahibi olduklarını ve bir insanın bedeninin geliştirmenin yanı sıra, zihnini geliştirmesinin ne denli önemli olduğunu gördüklerini belirttiler. Ayrıca öğrencilerimiz, verimli geçen bu seminerin devamında hangi konular olacağını merak ettiklerini dile getirdiler.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Büşra Öztürk
Tarih
:
29 Aralık 2017, Cuma 10:57
Okunma
:
814 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları