Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi Öğrencileri "Okyanus Sanat Koridorunda" Buluştular!
Ortaokul Kademesi Öğrencileri "Okyanus Sanat Koridorunda" Buluştular! Ortaokul Kademesi Öğrencileri "Okyanus Sanat Koridorunda" Buluştular!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaokul kademesi öğrencilerimiz öğle arasında bireysel yetenekleri ile hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencileri öğle tatillerinde ‘Okyanus Sanat Koridorunda’ buluştular. Öğrencilerimiz yetenek ve müzik öğretmenlerinin eşliğinde verdikleri mini konserlerle arkadaşları ile birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Haftada iki saat olarak aldıkları yetenek derslerinde öğrendikleri ve geliştirdikleri yeteneklerini arkadaşları ile paylaştılar. Yetenek ve eğlence dolu bu etkinlikte öğrencilerimiz bireysel yönlerini topluluk önünde sunma fırsatı da buldular. Gitar, piyano, batari, keman gibi enstrümanlarını çaldılar, şarkılar söylediler ve öğle aralarında sanat dolu zaman geçirdiler.

Etkinlikte kapanışı yapan ve emeği geçen müzik öğretmenimiz Aysun Özersin’e ve yetenek öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz...


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Büşra Öztürk
Tarih
:
08 Ocak 2018, Pazartesi 11:13
Okunma
:
870 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları