Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi Öğrencileri Görsel Sanatlar Dersinde "Spray Paint Art" Yaptılar
Ortaokul Kademesi Öğrencileri Görsel Sanatlar Dersinde "Spray Paint Art" Yaptılar Ortaokul Kademesi Öğrencileri Görsel Sanatlar Dersinde "Spray Paint Art" Yaptılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi 8-A ve 8-B sınıfları ocak ayı içerisinde Görsel Sanatlar dersinde farklı teknikler kullanarak "Spray Paint Art" çalışması yaptılar.

       Ortaokul kademesinden 8-A ve 8-B sınıfı 3 Ocak 2018 tarihinden başlayarak "Grup çalışması" projesi altında resim dersinde Görsel Sanatlar Öğretmeni Anıl AKKUŞ eşliğinde 2 ders saatinde 2’şerli gruba ayrılarak "Spray Paint Art" tasarladılar ve bunları büyük bir keyifle yaptılar. 8-A ve 8-B sınıfı öğrencileri yaptıkları bu Spary Paint Art'larını  1. Dönem Sonu Resim Sergisinde sergilediler.

Grup çalışması öğrenme metodunda; öğrencilerde öz güven, yeterlilik, sorumluluk alabilme ve empati gibi bazı duyuşsal kazanımların farkına varmaları sağlanarak öğrencilerin ileride ihtiyaç duyacakları yaratıcı ve eleştirel düşünme, etkili iletişim kurabilme, takım halinde çalışma ve problem çözebilme becerilerini geliştirirler. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Anıl AKKUŞ
Tarih
:
20 Ocak 2018, Cumartesi 22:12
Okunma
:
973 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları