Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi Öğrencileri Birinci Dönem Karne Heyecanı Yaşadılar!
Ortaokul Kademesi Öğrencileri Birinci Dönem Karne Heyecanı Yaşadılar! Ortaokul Kademesi Öğrencileri Birinci Dönem Karne Heyecanı Yaşadılar!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi öğrencileri emeklerinin karşılığını aldılar.

       Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencileri 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının I. Dönemini arkada bıraktılar. Bir dönem boyunca göstermiş oldukları emek ve çabaları sonucunda karnelerini almanın mutluluğunu yaşadılar. Danışman öğretmenleri ile birlikte bir dönem boyunca yaşadıkları güzel anılardan bahsederek keyifli sohbetler yaptıktan sonra karne dosyalarına kavuştular. Öğrencilerimize karne dosyalarında akademik başarılarını gösteren çizelgelerinin yanı sıra tatilde keyif dolu dakikalar geçirip, yeni döneme daha enerjik başlayabilmeleri için; Ankara’da tatil boyunca sürecek olan sosyal aktiviteleri gösteren bir içerik de dağıttık.

Bir dönemi daha başarıyla kapatan öğrencilerimizi tebrik ediyor, birlikte daha nice başarılarda buluşmak, bol bol dinlenip enerji depolamak dileğiyle iyi tatiller diliyoruz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Büşra Öztürk
Tarih
:
20 Ocak 2018, Cumartesi 12:34
Okunma
:
931 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları