Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi'nin Gerçekleştirdiği "Ortaokul'a Hazrım Programı" Fen Bilimleri Dersi ile Başladı ç
Ortaokul Kademesi'nin Gerçekleştirdiği "Ortaokul'a Hazrım Programı" Fen Bilimleri Dersi ile Başladı ç Ortaokul Kademesi'nin Gerçekleştirdiği "Ortaokul'a Hazrım Programı" Fen Bilimleri Dersi ile Başladı ç
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
4. sınıflar için "Ortaokula Hazırım Programı" bu hafta ile uygulanmaya başladı

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi olarak ortaokula geçecek 4. sınıf öğrencilerimizin daha çabuk ortaokul ortamına uyum sağlaması amacıyla yaptığımız ‘Ortaokula Hazırım Programı’ bu hafta Fen Bilimleri Dersi ile başladı.

4/A ve 4/B sınıfı ile yaptığımız ilk tanıtım dersinde öğrencilerimize laboratuvarda uyulması gereken kurallar ve malzemelerin tanıtımı yapılarak öğrencilere kullanacakları ortamı tanıttık. Teorik anlatım bitiminde Ortaokul Fen Bilimleri öğretmenlerinin yaptığı gösteri deneyi ile eğlenceli ve keyifli bir deney yaptılar.

Dersliklerini ve laboratuvarlarını görme imkanı bulan öğrencilerimiz aynı zamanda bu program sayesinde öğrenciler öğretmenlerini de daha yakından tanıyabiliyorlar. Fen Bilimleri dersi için 4 hafta sürecek olacak programımızda öğrencilerimizin ortaokula uyum sürecini hızlandırmayı ve bir sonraki okul dönemi için de akademik açıdan hazır bulunuşluğunu artırmayı hedefliyoruz. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Deniz Kurban
Tarih
:
02 Aralık 2017, Cumartesi 11:08
Okunma
:
794 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları