Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi O'MUN Hakkında Konferans Verdi!
Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi O'MUN Hakkında Konferans Verdi! Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi O'MUN Hakkında Konferans Verdi!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi öğrencilere, Nisan ayında ikincisi gerçekleşecek olan O'MUN konferansı hakkında bilgi verdi. İlk konferansa katılan 5-A sınıfından öğrencimiz Pamira Erbaş da deneyimleri hakkında arkadaşlarını sunum yaptı.

O'MUN (Okyanus Model United Nations), Birleşmiş Milletler konferanslarının öğrenciler tarafından gerçekleştirildiği, dünya sorunlarının ele alınarak tartışıldığı bir konferanstır. İngilizce zümresi, Aralık ayında ilki düzenlenen O'MUN konferansının başarıyla tamamlanmasının ardından Nisan ayında düzenlenecek ikinci konferans için öğrencilere bilgilendirme yapmak adına bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda önce öğrencilere "O'MUN nedir?" ve "Katkıları nelerdir?" konulu bir konuşma yapıldı. Daha sonra 1. O'MUN konferansına katılan öğrencimiz Pamira Erbaş arkadaşlarına konferansın işleyişi ve kazanımları hakkında bilgi verdi. Ardından İngilizce öğretmenleri öğrencilerin konferans hakkında merak ettiği soruları yanıtladı. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya
Tarih
:
27 Aralık 2017, Çarşamba 00:14
Okunma
:
1.043 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları