Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi Ekim-Kasım Ayları, Bookworm Rozetleri Sahiplerini Buldu!
Ortaokul Kademesi Ekim-Kasım Ayları, Bookworm Rozetleri Sahiplerini Buldu! Ortaokul Kademesi Ekim-Kasım Ayları, Bookworm Rozetleri Sahiplerini Buldu!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi İngilizce Zümresi, Myon online kitap okuma platformundan en çok kitap okuyan öğrencilerin rozetlerini verdi.

Eryaman Okyanus Koleji İngilizce Zümresi ayın kitap kurtlarını seçti. Öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılarken telaffuz ve kelime bilgisini de pekiştirmeyi amaçlayan Myon kitap okuma platformunda öğrencilerimiz büyük bir başarı göstererek "Bookworm" rozetini almaya hak kazandılar. Myon kitap okuma platformunda öğrencilere sunulan 5000'i aşkın kitap içerisinde öğrenciler zevklerine ve seviyelerine uygun her türlü kitabı okuyabilmekte ve dinleyebilmektedirler. Ekim-Kasım aylarında en çok kitap okuyarak "Bookworm" rozeti kazanan öğrencilerimiz 5-A sınıfından Yusuf Mete Buğday, 6-A sınıfından Işık Özge Can ve 7-A sınıfından Ömer Faruk Bilgin'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya
Tarih
:
07 Aralık 2017, Perşembe 13:16
Okunma
:
1.354 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları