Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri Debate Show Finalini Gerçekleştirdiler!
Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri Debate Show Finalini Gerçekleştirdiler! Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri Debate Show Finalini Gerçekleştirdiler!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman ve İncek kampüslerinde daha önce yapılan yarı finaller sonucu kampüs birincisi olarak seçilen 7. sınıf şubeleri, final münazarası için Eryaman kampüsünde buluştular. Başarılı sunumlar gerçekleştiren Eryaman kampüsünden 7-A sınıfı öğrencileri ve İncek kampüsünden 7-B sınıfı öğrencileri münazara sonunda birbirlerini tebrik ettiler. Münazara kazananı Eryaman kampüsünden 7-A şubesi oldu.

Eryaman Okyanus Koleji 7. sınıf öğrencileri A ve B şubeleri olarak yarıştıkları ve kampüs birincisini belirledikleri yarı finalin ardından 25.04.2018 tarihinde İncek kampüsü ile final münazarasını gerçekleştirdiler. Eryaman kampüsünün ev sahipliği yaptığı münazara İngilizce öğretmenlerinin iki gruba da başarı dilekleri ile başladı. Sunuculuğunu 7-B sınıfından Berennur Baran'ın yaptığı münazarada Eryaman kampüsünü 7-A sınıfından Bahar Su Şahin, Beren Su Yiğit, Reyhan Çokay ve Elif Eylül Demirci temsil ettiler. İki kampüsün öğrencilerinin de yaptıkları başarılı sunumlar sonucunda İngilizce öğretmenleri ve kademe idarecilerinin bulunduğu jüri, puanları belirledi. Verilen puanlar neticesinde Eryaman kampüsü Ankara Debate Final birincisi oldu. Sunum becerilerini geliştiren, özgüven aşılayan ve yeni bilgiler öğrenmeleri için farklı bir pencere sunan münazara etkinliği İngilizce öğretmenlerinin ve kademe idarecilerinin öğrencileri tebrik etmesiyle son buldu. Kademe idarecisi İpek ÖLÇER münazarada yer alan tüm öğrencilerle böyle güzel bir Debate Show gerçekleştirdikleri için gurur duyduğunu dile getirdi. 

Eryaman kampüsü 7-A sınıfı öğrencilerini tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Büşra Öztürk
Tarih
:
27 Nisan 2018, Cuma 01:25
Okunma
:
894 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları