Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi 2018 TÜBİTAK Proje Çalışması Yürüten Öğretmen ve Öğrencilerimize Katılım Belgeleri Verildi
Ortaokul Kademesi 2018 TÜBİTAK Proje Çalışması Yürüten Öğretmen ve Öğrencilerimize Katılım Belgeleri Verildi Ortaokul Kademesi 2018 TÜBİTAK Proje Çalışması Yürüten Öğretmen ve Öğrencilerimize Katılım Belgeleri Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
2018 TÜBİTAK Projelerine katılım gösteren öğretmen ve öğrencilerimize BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) tarafından katılım belgeleri takdim edildi.

       Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencileri TÜBİTAK ( Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu)’a proje başvurularını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize projelerinde danışmanlık eden öğretmenlerimize ve TÜBİTAK’a katılan tüm öğrencilerimize BARGEM tarafından verilen katılım belgeleri kademe müdiremiz İpek ÖLÇER tarafından takdim edilmiştir. 

       Türkiye genelinde en fazla proje çalışması yürüten ve her yıl en çok proje ile TÜBİTAK’a katılan Okyanus Koleji öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve destek veren başta BARGEM ekibimize, danışman öğretmenlerimize ve gösterdikleri gayretlerinden dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Büşra ÖZTÜRK
Tarih
:
26 Şubat 2018, Pazartesi 14:47
Okunma
:
977 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları