Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi 2017-2018 Eğitim ÖğretimYılı Veli Toplantısı
Ortaokul Kademesi 2017-2018 Eğitim ÖğretimYılı Veli Toplantısı Ortaokul Kademesi 2017-2018 Eğitim ÖğretimYılı Veli Toplantısı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaokul Kademesi 1. Dönem Veli Toplantısı Yoğun ilgi ile gerçekleşti.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 18 Kasım 2017 Cumartesi günü veli toplantısı, ortaokul katında gerçekleştirildi. Saat 09.00'da sınıf sınıf başlayan veli toplantısı 18.00'a kadar sürdü.

Değişen sınav sistemi ile ilgili 7. ve 8. sınıf velilerimizi bilgilendirme amaçlı bire bir görüşmeleri öncesinde 13.00 -13.30 arasında konferans salonunda sunum yapıldı.

Öğrencilerinin ara karnelerini toplantı girişinde alan velilerimiz ardından branş öğretmenleri ile "bire bir" görüşerek öğrencileri hakkında detaylı bilgi alma fırsatını buldular.

Toplantıda öğrencilerin eksik kazanımları ve buna bağlı olarak velilerimizin öğrencilerine ve öğretmenlerimize destek amaçlı izlenilmesi gereken tutum ve davranışları, öğrencilerin genel olarak not durumları ve öğrencilerimizin başarılarını artırmak adına öğretmenlerimizle görüşmeleri gün boyu devam etti.

Branş öğretmenleri tarafından öğrencilerin dersteki durumları hakkında "bire bir" bilgilendirilen veliler, öğrencilerinin "Eryaman Okyanus Koleji" çatısı altında olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını aktararak öğretmenlerimize ve ortaokul idarecimize teşekkürlerini sunarak toplantıdan ayrıldılar.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Büşra Öztürk
Tarih
:
18 Kasım 2017, Cumartesi 20:34
Okunma
:
1.020 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları