Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Ortaokul Kademesi "Ben de Yazarım" Yarışmasının Ödülleri Verildi
Eryaman Ortaokul Kademesi "Ben de Yazarım" Yarışmasının Ödülleri Verildi Eryaman Ortaokul Kademesi "Ben de Yazarım" Yarışmasının Ödülleri Verildi
  • Paylaş
"Ben de Yazarım" Yarışmasının "Aralık ve Şubat" ayı birincilerine plaketleri takdim edildi.

Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesinde her ay farklı bir konuda düzenlenen ve Aralık ayı konusu ''Hayvanat Bahçeleri Olmalı mı?'' olan kompozisyon yarışmamız sonuçlandı. Yazdığı denemeyle yarışmamızın birincisi 5/A sınıfından  Muhammet Doğan DEĞİRMENCİ oldu.

"Ebeveyn Olsaydınız Çocuğunuzun Nasıl Bir Eğitim Almasını İsterdiniz?'' konulu şubat ayı yarışmamızın birincisi ise 5/B sınıfı öğrencisi Eyşan Çağda KARAHANCI oldu. 

Öğrencilerimize plaketleri 10 Mart 2017 Cuma günü Türkçe Öğretmenimiz Ozan KURT tarafından verildi.

Öğrencilerimize duygu ve düşüncelerini yazılı olarak aktarma, kurgusal metinler oluşturma, hayal dünyalarını geliştirme, Türkçe yazım kurallarını pekiştirme gibi faydalar sağlayan kompozisyon yarışmamız yıl boyunca yapılmaya devam edecektir. Geleceğin büyük yazarlarının ilk adımlarını gözlemleme fırsatı bulacağımız bu yarışma ile öğrencilerimizin yazma konusunda kendilerine olan güvenlerini ve kalemle öğrencilerimiz arasındaki dostluğu artırmayı amaçlamaktayız.

Başta dereceye giren öğrencilerimiz olmak üzere öğrencilerimizin içindeki yazarlık cevherini keşfetmesine fayda sağlayan bu etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, içlerindeki yazma tutkusunun devam etmesini diliyoruz. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
13 Mart 2017, Pazartesi 10:37
Okunma
:
1.073 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları