Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Ortaokulu 7-A Sınıfı Öğrencileri Danışmanlık Etkinliğinde
Eryaman Okyanus Ortaokulu 7-A Sınıfı Öğrencileri Danışmanlık Etkinliğinde Eryaman Okyanus Ortaokulu 7-A Sınıfı Öğrencileri Danışmanlık Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Ortaokulu 7-A sınıfı öğrencileri 5 Ocak 2018 Cuma günü düzenlenen danışmanlık etkinliğinde paintball oynayarak keyifli anlar yaşadılar.

Eryaman Okyanus Ortaokulu 7-A sınıfı öğrencileri, danışmanlık etkinliği kapsamında öğretmenleri Şerife Yılmazer ve Rehber Öğretmenleri Ahmet Kürşat Soy ile birlikte Ümitköy’de bulunan Atak Paintball oyun alanına gittiler. Paintball, kişilerin bireysel olarak ya da takımlar halinde rakiplerini yenmek için yarıştıkları bir spordur. Daha genel tanımıyla karşılıklı 2 takımın çeşitli senaryolarla birbirlerine karşı oynadıkları bir grup oyunudur. Bu oyunda önemli olan; fiziksel güç veya koordinasyondan çok takım ruhu, yardımlaşma ve stratejidir.

Turuncu ve yeşil yelek giyerek iki takıma ayrılan öğrencilerimiz, 4 tur üzerinden oynadıkları oyun neticesinde turuncu takım, rakip takıma 3-1 üstünlük sağlamıştır. Çok eğlendiklerini söyleyen öğrencilerimiz aslında stres atıp eğlenmenin ötesinde, oyuncuların ortak çalışma ve liderlik becerilerini geliştiren, özgüven aşılayan bir kimliğe de bürünmüşlerdir.

7-A sınıfı Danışman Öğretmeni Şerife Yılmazer "Bu tarz etkinlikler öğrencilerimizin akademik başarılarını da olumlu yönde etkilemektedir. Ders dışı etkinlikleri organize etmeye devam edeceğiz." dedi.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Şerife Yılmazer
Tarih
:
08 Ocak 2018, Pazartesi 11:15
Okunma
:
1.054 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları