Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Ortaokulu 6/B Sınıfı Hacettepe Üniversitesinde
Eryaman Okyanus Ortaokulu 6/B Sınıfı Hacettepe Üniversitesinde Eryaman Okyanus Ortaokulu 6/B Sınıfı Hacettepe Üniversitesinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6/B sınıfı, sınıf danışman öğretmeni Gamze ALIN ile "Öğretmenimin Öğretmenine Ziyaret" etkinliği kapsamında Hacettepe Üniversitesine ziyarette bulundular.

Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi 6/B sınıfı, sınıf danışman öğretmeni Gamze ALIN'ın mezun olduğu "Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Öğretmenliği" bölümüne ziyarette bulundular.

Bu bağlamda öğrenciler Yrd. Doç. Dr. Serkan Yılmaz'ın "Fizikte Özel Konular" isimli dersine konuk oldular. Üniversitede derse girme imkanı bulan öğrencilerimiz çok keyifli dakikalar yaşadılar. Derste yapılan etkinliklerden öğrencilerimiz çok etkilenerek akıllarındaki birçok soruya da yanıt bulmuş oldular. Bu gezi sayesinde öğrencilerimiz üniversite ortamında dersin hem nasıl işlendiğini görüp hem de bilgi birikimlerini artırdılar. Ayrıca öğrencilerimiz Hacettepe Üniversitesini gezme fırsatı da yakaladılar.

Bizi özenle ağırlayan Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Yılmaz'a değerli vaktini ayırdığı için teşekkür ederiz. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gamze ALIN
Tarih
:
26 Aralık 2016, Pazartesi 10:42
Okunma
:
2.252 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları