Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Kolejinde 6.Sınıf Öğrencileri Winter Fashion Rüzgarı Estirdi!
Eryaman Okyanus Kolejinde 6.Sınıf Öğrencileri Winter Fashion Rüzgarı Estirdi! Eryaman Okyanus Kolejinde 6.Sınıf Öğrencileri Winter Fashion Rüzgarı Estirdi!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencileri Winter Fest etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlikte hazırladıkları kıyafet kombinlerini sunan ve yine öğrencilerden oluşan jürinin hazırlamış olduğu sorulara cevap veren öğrenciler keyifli vakit geçirdiler.

Eryaman Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencileri Winter Fest etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlikte hazırladıkları kıyafet kombinlerini sunan ve yine öğrencilerden oluşan jürinin hazırlamış olduğu sorulara cevap veren öğrenciler keyifli vakit geçirdiler.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Winter Fest, Eryaman Okyanus Koleji’nde 19 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirildi. Ortaokul İngilizce zümresi tarafından hazırlanan etkinlikte öğrenciler 2 ayrı dalda yeteneklerini sergilediler.

İlk yarışma olan Winter Fashion Show’da öğrenciler kış mevsimine uygun olarak hazırladığı kıyafet kombinlerini, jüriye sundular. Kıyafetlerini neden tercih ettikleri, kıyafetlerinin neyden yapıldığı gibi sorulara yanıt veren öğrenciler heyecanlı anlar yaşadılar. İngilizce öğretmenleri tarafından kendisini ve kıyafetlerini en iyi ifade eden öğrenciler, yapılan puanlamayla birinci, ikinci ve üçüncü olarak değerlendirildi.

İkinci yarışma “Story & Poem Contest”te öğrenciler kış temasına uygun olarak şiir ya da hikâye yazıp yarışma öncesinde öğretmenlerine teslim ettiler. İngilizce öğretmenlerinin değerlendirmesiyle şiir alanında bir ve hikâye alanında iki kişi birinci olarak belirlendi.

Yapılan etkinliklerde öğrenciler keyifli vakit geçirdi. Dil gelişimine katkıda bulunan bu etkinlikle öğrencilerimiz günlük hayatta da kendilerini İngilizce olarak ifade edebilmenin kapısını aralamış oldular.

Etkinlikte Winter Fashion Show alanında Cihan ILGAZ birinci, Ege KURAKÇI ikinci, Yeliz Yağmur – Deniz Damla MERİÇ kardeşler üçüncü oldu. Story & Poem Contest alanında ise Emre Saygın YURTSEVEN, Nisa YALÇIN ve Meleknaz UZUNÖZ yazdıkları metinlerle birinci seçildiler. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyor ve emek veren tüm öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Ayşegül Kaplanoğlu
Tarih
:
19 Kasım 2018, Pazartesi 22:18
Okunma
:
1.120 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları