Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri "Speaking Corner'da" Pratik Kazanıyorlar
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri "Speaking Corner'da" Pratik Kazanıyorlar Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri "Speaking Corner'da" Pratik Kazanıyorlar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji ortaokul öğrencileri "Speaking Corner'da" Communication dersi öğretmeni Paolina ile her hafta değişik konularda sohbet ediyorlar !

Eryaman Okyanus Kolejinde oluşturulan "Speaking Corner" öğrencilerin teneffüslerini geçirmek için en çok tercih ettiği köşelerden biri. Öğrenciler bu alanda "Tamamen İngilizce" konuşarak öğretmenleri Paolina ile pratik yapıyorlar.

Her hafta değişen konulara öğrencilerin ilgilerinin de oldukça fazla olduğu görülmekte. Sohbetlerin çeşitli görsellerle de desteklendiği bu alan, öğrencilerin günlük İngilizceye aşinalığını artırıyor. Her hafta öğretmenleriyle farklı konularda sohbet eden öğrenciler, İngilizce konuşma konusunda öz güven kazanmaktadır.

Öğretmenleriyle ders dışında sohbet etmekten çok keyif alan öğrenciler, ders içindeki kelime kazanımlarını konuşmalarına nasıl yansıtacaklarını da öğrenme şansını elde ediyorlar.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya
Tarih
:
19 Kasım 2016, Cumartesi 12:33
Okunma
:
1.249 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları