Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde O'MUN Tanıtım Konferansı Düzenlendi!
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde O'MUN Tanıtım Konferansı Düzenlendi! Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde O'MUN Tanıtım Konferansı Düzenlendi!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde öğrencilerin O'mun hakkında detaylı bilgilenebileceği ve sorularını sorabileceği bir konferans düzenlendi.

MUN (Model United Nations) Birleşmiş Milletler konferanslarının öğrenciler tarafından canlandırıldığı konferanslardır. Bu konferanslarda öğrenciler dahil oldukları komitelere göre belirlenen ülke problemleri hakkında konuşur ve çözüm yolu üretmeye çalışırlar. Tamamen İngilizce olarak gerçekleşen bu konferanslar öğrencilere insanların farklı ülkelerde yaşadığı çeşitli sıkıntılar ve sorunlar hakkında bilinç kazandırmayı, farkındalık yaratmayı ve İngilizce konuşma becerilerini geliştirmeyi amaçlar.

Bu dönem Antalya'da 6.sı düzenlenecek olan O'mun (Okyanus Model United Nations) hakkında öğrencilerin detaylı bilgi edinebilmesi için 20.09.2019 Cuma günü tüm Ortaokul kademesi için O'mun tanıtım konferansı düzenlendi. Konferansta öğrenciler O'mun hakkında sadece bilgi edinmekle kalmadı bu deneyimi yaşamış arkadaşlarına ve öğretmenlerine sorular sorma imkanı buldular. Daha önce O'mun konferanslarına katılmış öğrencilerimiz oradaki hislerine ve onlara neler kattığına dair düşüncelerini arkadaşlarıyla paylaşarak bu hem eğitici hem de öğretici deneyimi onların da tatmasını istediler. İngilizce öğretmenleri de daha önce katılarak Eryaman Okyanus Kolejini gururlandıran öğrencilerine teşekkürlerini ilettiler.

Antalya'da 31 Kasım 1-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek O'mun konferansı için son başvuru tarihi 11 Ekimdir. Detaylı bilgi için İngilizce zümresi ile görüşebilirsiniz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Ayşe Koç, Yunuscan Sarıaslan, Ecem Demir
Tarih
:
22 Eylül 2019, Pazar 21:40
Okunma
:
860 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları