Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Eko-Okul Program Yürütücüsü Eko-Tim Öğrencileri ile Toplantı Yapıldı.
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Eko-Okul Program Yürütücüsü Eko-Tim Öğrencileri ile Toplantı Yapıldı. Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Eko-Okul Program Yürütücüsü Eko-Tim Öğrencileri ile Toplantı Yapıldı.
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Eko-Tim Öğrencileri ile Eko-Okul Çalışma Planı, “Çöp-Atık ve Geri Dönüşüm” Konuları ve Görev Dağılımı ile İlgili 15 Kasım Tarihinde Toplantı Yapıldı.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi olarak Eko-Okul üyesi olan okulumuzda Koordinatör Öğretmenler Ozan Özkavsal ve Şerife Yılmazer Eko-Tim öğrencileri ile toplantı yaptı. Toplantıda Eko-Tim öğrencilerinin görev dağılımı, sorumlulukları, sınıfları ile yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Program boyunca öğrencilerimizle “atık çeşitleri, geri dönüşüm ve atıkların azaltılması” konuları ile ilgili neler yapabilecekleri konuşuldu.

 Yürüteceğimiz çalışmalarda gönüllü olarak görevli olacak öğrencilerimizden oluşan Eko - Tim, programın okuldaki yürütücüsüdür. Koordinatör öğretmen ile işbirliği yapar. Çeşitli etkinliklerde yer alarak Eko - Okul programı hakkında okuldaki arkadaşlarını bilinçlendirmeye çalışır.

Eko-Okullar programındaki en önemli ve bütünleştirici etken öğrenci katılımıdır. Çevre dostu davranışlar kazandırmak, kendini doğanın bir parçası olarak gören nesiller yetiştirmek ve gelecek nesillere daha temiz ve yeşil bir çevre bırakabilmek en büyük hedefimizdir.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Şerife YILMAZER - Ozan ÖZKAVSAL
Tarih
:
16 Kasım 2018, Cuma 21:33
Okunma
:
565 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları