Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi'nde "Haftanın Bilgini" Başarı Belgesini Aldı
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi'nde "Haftanın Bilgini" Başarı Belgesini Aldı Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi'nde "Haftanın Bilgini" Başarı Belgesini Aldı
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi’nde Haftanın Bilgini Olan ve Matematik Sorusunu İlk Doğru Cevaplayan Öğrencimiz Belli Oldu.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi’nde Matematik öğrenmeyi daha zevkli ve eğlenceli hale getirmek için gerçekleştirilen Haftanın Bilgini Yarışması’nda her hafta bir zeka sorusu sorulmaktadır. Matematik öğretmenleri; sordukları sorularla öğrencilerin sorgulama, özgün düşünme, soruyla ilgili ipuçlarına ulaşma, keşfetme yönlerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

2-6 Nisan haftasında da öğrencilerimiz; haftanın sorusunu doğru cevaplamak ve ilk cevaplayan olmak için birbirleriyle yarıştı. Yarışı kazanan öğrencimiz ikinci defa 7-A sınıfından Ahmet Kerem İnce oldu. Öğrencimize matematik öğretmeni Şerife Yılmazer tarafından Okyanus Başarı Belgesi verilmiştir. Öğrencimizi gösterdiği performanstan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Şerife Yılmazer
Tarih
:
09 Nisan 2018, Pazartesi 14:21
Okunma
:
786 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları