Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi “Kişisel Gelişim” Semineri
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi “Kişisel Gelişim” Semineri Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi “Kişisel Gelişim” Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi rehberlik birimi olarak "Kişisel Gelişim" derslerimiz çeşitli konularda kısa filmler, zihin oyunları, test ve envanterler, ne anladım? ne kazandım? Ve 3 soru 1 kişi bölümlerini içeriyor.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi rehberlik birimi olarak öğrencilerimize ilk “Kişisel Gelişim” seminerimizi yaptık.  Kişisel gelişim derslerimiz her ay ayda bir kez yapılacak olup çeşitli konularda kısa filmler, zihin oyunları, test ve envanterler,  ne anladım? ne kazandım? Ve 3 soru 1 kişi bölümlerini içeriyor.

Rehber  öğretmenlerimiz  A. Kürşat Soy ve E. Evrim Çalışkan’ın 7. ve 8. Sınıflara yapmış olduğu ilk Kişisel Gelişim Seminerinin konusu “Özgüven”di. Özgüven nedir?, Özgüven eksikliği nasıl anlaşılır? gibi konulardan bahsettikten sonra öğrencilerimize dünyaca ünlü dövüş ustası ve aynı zamanda düşünceleriyle de insanları etkilemiş olan Bruce Lee’nin özgüvenini konu alan videoyu izlettik.

Seminerin sonunda öğrencilerimize formlar dağıtarak bu seminerle ilgili düşüncelerini sorduk. Aldığımız geri dönüşlerde öğrencilerin özgüvenli olmanın başarıda ne denli önemli olduğunu ve bir insanın bedeninin geliştirmenin yanı sıra zihnini geliştirmesinin de, mutlaka gerekli olduğunu anladıklarını gördük. Ayrıca öğrencilerimiz, verimli geçen bu seminerin devamında hangi konular olacağını merak ettiklerini dile getirdiler.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Büşra Öztürk, Bahriye Vural
Tarih
:
08 Ocak 2018, Pazartesi 11:08
Okunma
:
691 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları