Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi Ocak Ayı Bookworm Rozetlerini Verdi!
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi Ocak Ayı Bookworm Rozetlerini Verdi! Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi Ocak Ayı Bookworm Rozetlerini Verdi!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi Myon online kitap okuma platformu üzerinden ocak ayında en çok kitap okuyan öğrencilere Bookworm rozetlerini verdi.

       Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi ocak ayı kitap kurtlarını seçti. Myon kitap okuma platformunda öğrencilere sunulan 5000'i aşkın kitap içerisinde öğrenciler zevklerine ve seviyelerine uygun her türlü kitabı okuyabilmekte ve dinleyebilmektedirler. Öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılarken telaffuz ve kelime bilgisini de pekiştirmeyi amaçlayan Myon kitap okuma platformunda öğrencilerimiz büyük bir başarı göstererek "Bookworm" rozetini almaya hak kazandılar. Ocak ayında en çok kitap okuyarak İngilizce öğretmenleri tarafından rozet kazanan öğrencilerimiz

7-A sınıfından Ömer Faruk Bilgin'i

6-B sınıfından Muhammed Emin Atak'ı

5-A sınıfından Yusuf Mete Buğday'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya
Tarih
:
27 Şubat 2018, Salı 22:16
Okunma
:
831 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları