Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Tiyatro İzleme Keyfi Yaşadı!
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Tiyatro İzleme Keyfi Yaşadı! Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Tiyatro İzleme Keyfi Yaşadı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi Happy Days Theatre İngilizce tiyatro ekibini ağırladı. Sergiledikleri Human isimli oyun öğrenciler tarafından çok beğenildi.

Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi Happy Days Theatre İngilizce tiyatro ekibinin sergilediği Human isimli oyun ile keyifli dakikalar geçirdiler. Oyun öncesinde İngilizce derslerinde öğretmenlerinin dağıttığı kitapçıklara çalışan öğrenciler tiyatroda geçen kelimelerle ilgili alıştırmalar çözdü. Teknolojinin çok ilerlediği ve insani duyguların unutulduğu 2217 yılında, geçmişe gönderilen Octagon'un insanlığın anlamını ararken başından geçenleri konu alan oyunda öğrenciler hem eğlendiler hem de Shakespeare ve Bob Marley gibi önemli ve tarihi karakterlerle tanıştılar. Tiyatro sonunda yapılan çekilişte kazanan öğrenciler tiyatrocularla biraraya gelerek hem sohbet ettiler hem de fotoğraf çekildiler. 

Sanata ve sanatçıya değer veren Okyanus Kolejleri olarak her sene Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında ağırladığımız ve öğrencilerimize İngilizce tiyatro izleme zevkini tattıran Happy Days Theatre ekibine öğrencilerimize sundukları muhteşem performanslarından ötürü teşekkür ederiz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Yunuscan Sarıaslan, Nuray Doğan, Büşra Öztürk
Tarih
:
29 Mart 2018, Perşembe 23:24
Okunma
:
796 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları