Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri Ankara Üniversitesi “Bilim Şenliği” Etkinliğinde
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri Ankara Üniversitesi “Bilim Şenliği” Etkinliğinde Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri Ankara Üniversitesi “Bilim Şenliği” Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri; Çocuklara Bilimi Eğlendirerek Öğretmeyi Hedefleyerek Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Koordinatörlüğü’nün 5 Ekim Tarihinde Düzenlediği Bilim Şenliği Etkinliğindeydi.

Bilim şenliğinde; Fen Bilimleri, Matematik gibi pozitif bilimlerin olduğu, öğrencilerin yaş grubuna uygun hazırlanan  “Aranızda Matematiği Sevmeyen Var mı?”, “Eczacılık Deneyleri”, “Gökbilim Okulu”, “Yaşamın Şifresi DNA”, “Ben Bir Veteriner Hekimim” gibi Bilim atölyelerine; “Survivor Parkuru”, “Cam Atölyesi” gibi Bilim Sanat ve Spor Etkinliklerine öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Çocuklarımızın düşünce dünyalarına katkı sunmak, bilimsel ufuklarını genişleterek bilimsel düşünme yeteneklerinin gelişmesini sağlamak amacıyla geziyi organize eden Matematik Öğretmenlerimiz Şerife Yılmazer ve Ozan Özkavsal; öğrencilerin gezi esnasında öğrendikleri bilgileri, edindikleri deneyimleri kendileri ile paylaştıklarını ve mutlu olarak geziden ayrıldıklarını dile getirdi.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Şerife YILMAZER - Ozan ÖZKAVSAL
Tarih
:
05 Ekim 2018, Cuma 21:18
Okunma
:
1.065 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları