Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman OKyanus Koleji Öğrencileri Wex Robotik Dersinde Mantıksal Operatörleri ve Color Sensörü kullandılar.
Eryaman OKyanus Koleji Öğrencileri Wex Robotik Dersinde Mantıksal Operatörleri ve Color Sensörü kullandılar. Eryaman OKyanus Koleji Öğrencileri Wex Robotik Dersinde Mantıksal Operatörleri ve Color Sensörü kullandılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Wex Robotik yetenek dersinde “Mantıksal operatörler ve aritmetik işlemler “ ve “ Color Sensör” kullanımını öğrendiler.Renklere göre hareket eden robot tasarladılar.

Eryaman Okyanus Koleji öğrencileri Wex Robotik yetenek dersinde “Mantıksal operatörler ve aritmetik işlemler “ve“ Color Sensör” kullanımını öğrendiler. Renklere göre hareket eden robot tasarladılar.Genç yaşlarda Robotik eğitimiyle tanışan öğrenciler adım adım mekanik yapıların nasıl çalıştıklarını keşfederken, bu düzenekleri hem tasarlayarak hem de kodlayarak hayata geçirdiler. Bu tasarım ve kodlamayı yaparken motor ve elektrik düzeneklerin nasıl çalıştığını, sensörlerin ne işe yaradığı gibi birçok kavramı öğrendiler. 3 boyutlu düşünme, hayal gücü, ince motor becerileri, üretme ve buluş yapma duyuları kazanır ve böylece yeteneklerinin farkına varırlar.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
FEYZA GÜNEŞ
Tarih
:
17 Aralık 2018, Pazartesi 11:14
Okunma
:
644 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları