Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Mancınık Modelleri ile Yarışma Yaptılar!
Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Mancınık Modelleri ile Yarışma Yaptılar! Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Mancınık Modelleri ile Yarışma Yaptılar!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Enerji Dönüşümlerini Modelleyen Öğrenciler Koridor Etkinliği İle Eğlenceli Dakikalar Geçirdiler.

Eryaman Okyanus Koleji öğrencileri enerji dönüşümlerini göstermek amacıyla tasarladıkları Mancınık Modellerini koridor etkinliğinde yarıştırdılar. Potansiyel enerji ve kinetik enerji kavramlarını Fen Bilimleri dersinde öğrenen öğrencilerimiz, iki enerji arasında gerçekleşen enerji dönüşümlerini yaptıkları Mancınık Modelleri ile öğrendikleri teorik bilgileri günlük yaşama uyarlamış oldular. Kendi hazırladıkları ürünler ile yaptıkları yarışmada topunu en uzak mesafeye ulaştıran öğrenciler bir üst tura geçti ve tekrar tekrar yarıştılar. 

Yarışma sonunda 7-A sınfından Kerem BATIBEY ve 7-B sınıfından Yiğit FINDIK yarışmanın galibi oldu. Gerçekleştirmiş olduğumuz koridor etkinliği ile öğrenciler öğrendiklerini hem bir kez daha tekrar etmiş oldular hem de keyif ve rekabet dolu bir öğle arası geçirdiler.

Yarışma sonunda öğrencilerimizin ürünleri ortaokul kademesi 1. katında yer alan Fen Pazarında yerlerini aldılar. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Büşra ÖZTÜRK
Tarih
:
13 Aralık 2018, Perşembe 21:50
Okunma
:
908 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları