Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Kasım Ayı Myon Birincileri Bookworm Rozetlerini Aldılar!
Eryaman Okyanus Koleji Kasım Ayı Myon Birincileri Bookworm Rozetlerini Aldılar! Eryaman Okyanus Koleji Kasım Ayı Myon Birincileri Bookworm Rozetlerini Aldılar!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul İngilizce zümresi, Myon kitap okuma platformu raporlarına göre belirledikleri ayın kitap kurtlarına Kasım ayı Bookworm rozetlerini verdiler.

Myon, öğrencilere 5.000'i aşkın kitap seçeneği ile ilgi alanlarına göre kitap bulabilme ve dinleyebilme imkanı sağlayan online kitap okuma platformudur. Myon üzerinden dinledikleri ve okudukları kitabın alıştırmalarıyla öğrendiklerini pekiştiren öğrenciler, kitap okuma alışkanlığı da kazanırlar.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesinde Kasım ayında Myon üzerinden en çok kitap okuyan öğrenciler İngilizce öğretmenleri tarafından belirlenerek ayın kitap kurdu olarak seçildiler. Kasım ayında en çok kitap okuyarak başarı gösteren öğrencilerimiz;

5-A sınıfından Ceylin Bayraktar,

5-B sınıfından Ecrin Deniz Arslan,

6-A sınıfından Emre Saygın Yurtseven,

6-B sınıfından Mira Ulusoy'u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Nuray Doğan, Yunuscan Murat Sarıaslan, Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu
Tarih
:
14 Aralık 2018, Cuma 00:56
Okunma
:
915 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları