Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Birinci Dönem Osmite Sunumu Birincileri Belli Oldu
Eryaman Okyanus Koleji Birinci Dönem Osmite Sunumu Birincileri Belli Oldu Eryaman Okyanus Koleji Birinci Dönem Osmite Sunumu Birincileri Belli Oldu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji ortaokul öğrencileri Osmite sunumlarını yaptı. Her şubeden ilk üçe giren öğrenciler, sertifikalarını İngilizce öğretmenlerinden aldılar.

İngilizce eğitim gören birçok öğrencinin en büyük sorunu öğrendiklerini dile aktaramamaktır. Bunun nedenlerinden biri, dil öğreniminin pratik yapmaya ve özgüvene dayalı olmasıdır. Öğrenciler kazanım eksikleri olmasa dahi konuşmaya çekinebilir ya da hata yapacağım korkunu yaşayabilirler. Dil öğrenen öğrencilerin, öğrendikleri dili kullanacakları ve kullanırken zevk alabilecekleri bir ortam olması gerekmektedir. Eryaman Okyanus Koleji, öğrencilerine İngilizce pratik yapma, disiplinler arası çalışma ve İngilizceyi günlük hayatın bir parçası haline getirme gibi imkanlar sağlamakta.

Osmite Programı disiplinler arası bir çalışmadır.(Okyanus Science and Mastery Learning Integrated Transdisciplinary Education of English - Okyanus Bilim ve Tam Öğrenme Entegreli Disiplinler Arası İngilizce Eğitimi) Bu çalışmada öğrenciler öğrendikleri bilgileri güncel hayata aktarabilir, dil becerilerini geliştirebilir ve İngilizce konuşma seviyelerini yükseltebilirler. Böylece öğrenciler Fen Bilimleri dersinden Görsel Sanatlara, Sosyal Bilgiler dersinden Teknolojiye kadar her disiplinle İngilizceyi birleştirebilir ve disiplinlerarası bir çalışma ortaya koyabilir.


Ders içerisinde kazanım edinen öğrencilerimiz Osmite sunumları, English Street, Speaking Corner, Myon Kitap Okuma Platformu gibi alanlarda dil becerilerini geliştirirler. Sunum ve aktivitelerde İngilizce konuşma alışkanlığı edinen öğrencilerimiz odalarını tanıtırken, en sevdikleri yemeğin tarifini verirken ya da izledikleri bir filmi arkadaşlarına anlatırken zorluk yaşamaz ve günlük dile hakimiyetleri artar.


Tüm Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı Osmite Sunumlarından her şubede The Best, Better ve Good derecesinde öğrenciler seçildi. Dereceye giren öğrencilerimiz Osmite belgelerini İngilizce öğretmenlerinden aldılar.


5-A

1- The Best: Mehmet Yiğit Göksel

2- Better: Cenk Begün

3- Good: Tufan Zorgeçen

 

5-B

1- The Best: Elif Yüce

2- Better: Zeynep Gökçe Engür

3- Good: Ayşe Asya Güler

 

5-C

1- The Best: Berra Şengün

2- Better: Zeynep İdili Eroğlu

3- Good: Sude Naz Sultan Çinko

 

5-D

1- The Best: Mevlüt Kağan Şeker

2- Better: Ceyda Alpat

3- Good: Esin Sıla Gürkan

 

6-A


1- The Best: Beren Su Yiğit

2- Better: Miran Ünlü

3- Good: Reyhan Çokay

 

6-B

1- Berennur Baran

2- Yaren Zenginer

3- Miray Ertosun

 

7-A

1- Gökçe Naz Varol

2- Beren Ata

3- Aslı Çetin

 

8-A

1- The Best: Beyza Uyar

2- Better: Selin Ağır

3- Good: Ufuk Deniz Serçe


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Tuğçe Soruklu, Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Nurdan Özkan
Tarih
:
28 Aralık 2016, Çarşamba 10:36
Okunma
:
2.207 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları