Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji 8-A Sınıfı Öğrencileri İngilizce Dersinde Tartışma Programı Canlandırdı!
Eryaman Okyanus Koleji 8-A Sınıfı Öğrencileri İngilizce Dersinde Tartışma Programı Canlandırdı! Eryaman Okyanus Koleji 8-A Sınıfı Öğrencileri İngilizce Dersinde Tartışma Programı Canlandırdı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 8-A sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde "Extreme Sports" konulu bir tartışma programı canlandırdılar.

Eryaman Okyanus Koleji 8-A sınıfı öğrencileri seyirciler, sunucu ve zıt fikirli grupların bulunduğu bir tartışma programı canlandırdılar. Programda Extreme Sports konusu ele alınarak olumlu ve olumsuz yanları konuşuldu. Bir grup bu tür sporların ne kadar tehlikeli olduğundan bahsederken diğer grup gerekli önlemler alınarak yapıldığı takdirde tehlikeli olmadıklarını iddia etti. Yaptıkları araştırmalar neticesinde birbirlerinin fikirlerini çürütmeye çalışan öğrenciler bu sporları yapan kişilerin hayatlarından da örneklemeler yaptılar. Gruplar zaman zaman seyircilerin sorularını da cevaplarken sunucu Reyhan Çokay seyircilere de sorular sorarak onların konu hakkındaki görüşlerini de aldı. Oldukça keyif alan öğrenciler yeni bilgiler öğrenmenin yanı sıra pratik yapma imkanı buldular. Bir sonraki "Discussion Show" etkinliğini iple çektiklerini söyleyen öğrenciler etkinlik sonunda bir sonraki tartışma programının konusunu öğrenerek çalışmalara başladılar.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya
Tarih
:
18 Kasım 2018, Pazar 19:12
Okunma
:
1.003 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları