Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji 6.Sınıf Öğrencilerinden Winter Fashion Show ile Kışa Merhaba
Eryaman Okyanus Koleji 6.Sınıf Öğrencilerinden Winter Fashion Show ile Kışa Merhaba Eryaman Okyanus Koleji 6.Sınıf Öğrencilerinden Winter Fashion Show ile Kışa Merhaba
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 6. sınıf öğrencileri kış mevsimini, giydikleri kıyafetleri tanıtarak ve yazdıkları İngilizce şiir ve hikayeleri okuyarak karşıladı.

Eryaman Okyanus Koleji 6. sınıf öğrencileri, İngilizce öğretmenleri eşliğinde Winter Fashion Show hazırladılar. Hazırladıkları gösteride ilk olarak kış temalı şiir ve hikayelerini okudular. Okunan hikaye ve şiirler arasında düzenlenen yarışmanın birincileri sahnede, İngilizce öğretmenleri tarafından açıklandı. Kış temalı İngilizce şiir yarışmasında 6-A sınıfından Melih Talha Arslan, hikaye yarışmasında 6-B sınıfından Samet Şentürk birinci oldu.

Öğrenciler gösterilerine, kış için hazırladıkları kıyafetleri tanıtma yarışmasıyla devam ettiler. Kıyafetlerini detaylı bir şekilde anlatan öğrenciler, sahnede olmaktan oldukça keyif aldı. Yarışmanın birincisi 6-A sınıfından Ömer Faruk Bilgin oldu.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Şerife Yılmazer, Elif Atasoy
Tarih
:
01 Aralık 2016, Perşembe 10:52
Okunma
:
1.734 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları