Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji 6-A Sınıfı Öğrencileri Sokak Hayvanları İçin Yem ve Yuva Kampanyası Başlattılar!
Eryaman Okyanus Koleji 6-A Sınıfı Öğrencileri Sokak Hayvanları İçin Yem ve Yuva Kampanyası Başlattılar! Eryaman Okyanus Koleji 6-A Sınıfı Öğrencileri Sokak Hayvanları İçin Yem ve Yuva Kampanyası Başlattılar!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 6-A sınıfı öğrencileri sokak hayvanları için Yem ve Yuva kampanyasını başlattılar. Kampanya için diğer 6. sınıf şubelerinden de destek alarak geliri ile yem ve yuva alınacak olan bir kermes düzenlediler.

Eryaman Okyanus Koleji 6-A sınıfı öğrencileri sokak hayvanları için "Yem ve Yuva" isimli bir sosyal sorumluluk projesi başlattılar. Diğer 6. sınıf şubelerinden de destek alan öğrenciler kampanya için bir kermes düzenlediler. Kermeste yiyecek, içecek ve hayvan figürlü tişörtler sattılar. Elde edilen gelir ile sokak hayvanları için yem ve Eryaman'da ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilmek üzere kedi yuvası alınacak. Böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi başlatan duyarlı öğrencilerimizi Ortaokul kademe idarecimiz İpek Ölçer tebrik ederek onlarla gurur duyduğunu belirtti.

Bu soğuk kış günlerinde insanların sokak hayvanlarını hatırlamasını sağlayan ve onlara yardımcı olmak için yapılabileceklerin küçük bir adımla başladığının altını çizen bu duyarlı sosyal sorumluluk projesinden ötürü öğrencilerimizi takdir ediyor, bu hassasiyetlerinin devamını diliyoruz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Ayşegül Kaplanoğlu
Tarih
:
23 Aralık 2017, Cumartesi 23:29
Okunma
:
1.448 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları