Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji 5.sınıf öğrencileri Ümitköyde bulunan Huzurevini ziyaret etti.
Eryaman Okyanus Koleji 5.sınıf öğrencileri Ümitköyde bulunan Huzurevini ziyaret etti. Eryaman Okyanus Koleji 5.sınıf öğrencileri Ümitköyde bulunan Huzurevini ziyaret etti.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi 5.sınıf öğrencilerimiz Ümitköyde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret ettiler.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5.sınıf öğrencilerimizde yardımlaşma bilincini geliştirmek ve yaşlılara saygı duyarlılığını artırmak amacıyla  09.04.2018 Pazartesi günü rehberlik servisince organize edilen Ümitköyde bulunan Huzurevini ziyaret ettik.Ziyaret sırasında öğrencilerimiz kurumun acil ihtiyaçları için ıslak mendil ve çarşafları kurum yetkililerine teslim ettiler.Ardından yaşlıların kaldıkları odaları,rehabilitasyon kısmını ve yaşlılar için arka bahçede oluşturulan hobi bahçelerini yakından gözlemleme şansı yakaladılar.Öğrencilerimiz,ardından lobide bulunan amca ve teyzelerinin ellerini öperek onlarla sohbet etme ve yanlarında getirdikleri kitapları onlara okuma şansı yakaladılar.Böylelikle öğrencilerimiz hem yaşlılarımızın bi nebze olsun yüreğine dokunmuş oldu hem de toplum olarak yitirdiğimiz bazı değerlere sahip çıkıyor olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Bu anlamlı etkinlik için okulumuza kapılarını açan başta kurum müdürü Ahmet Bey'e ve tüm huzurevi personeline teşekkür ederiz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Ahmet Kürşat SOY,Şükriye AL,Yunus SARIASLAN
Tarih
:
10 Nisan 2018, Salı 17:42
Okunma
:
968 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları