Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji 5.Sınıf Öğrencileri Language Day Etkinliğinde!
Eryaman Okyanus Koleji 5.Sınıf Öğrencileri Language Day Etkinliğinde! Eryaman Okyanus Koleji 5.Sınıf Öğrencileri Language Day Etkinliğinde!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri Language Day etkinliği kapsamında birbirlerine kitap hediye ederek arkadaşlarına hediye kitaplarından bölümler okudular.

Okyanus Kolejleri olarak öğrencilere dil eğitimi verirken yaparak-yaşayarak öğrenme modelini benimseyen çalışmalarla dil öğreniminin sınıf dışına taşmasını ve günlük hayatın bir parçası haline gelmesini amaçlıyoruz. Bu şekilde öğrenilen bilgiler kalıcı olmakla birlikte yapılan keyifli çalışmalar sayesinde öğrenciler, dil eğitimini zorunlu bir ders olarak değil günlük hayatlarına uyarlayabildikleri yeni bir kültüre açılan yaşam penceresi olarak görebilmekte. Bu amaç doğrultusunda Okyanus Kolejleri İngilizce Zümresinin hazırlamış olduğu Language Day etkinlikleri yıl boyunca devam ederek, öğrencilere edindikleri bilgileri günlük hayatlarında nasıl kullanabileceklerini göstermekte. Language Day etkinliklerinin bir kolu olan Reading Corner, öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılarken kelime, telafuz ve pratik çalışmasını da kapsıyor.

5.sınıf öğrencilerimizin gerçekleştirdiği Reading Corner etkinliğinde öğrenciler önce arkadaşları için birer İngilizce kitap seçtiler. Seçtikleri kitapları üzerine İngilizce notlar yazarak arkadaşlarına hediye eden öğrenciler, daha sonra bu kitapları okudular. Sevdikleri masal kahramanlarının kıyafetlerini giyerek sınıf arkadaşlarına sesli okumalar yaparak eğlenceli ve öğretici bir etkinlik geçirdiler.

 

"Çocukluğumda elime geçen iki kuruştan birini eğer kitaplara vermeseydim, bugün yapabildiğim işlerin hiçbirini yapamazdım."

Mustafa Kemal Atatürk


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Nuray Doğan, Yunuscan Sarıaslan, Ayşegül Kaplanoğlu, Neslişah Kaya
Tarih
:
30 Ekim 2018, Salı 15:04
Okunma
:
1.185 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları