Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Kampüsü Ortaokul Kademesinden Okulistik Sınavında Türkiye 1.leri Çıktı
Eryaman Kampüsü Ortaokul Kademesinden Okulistik Sınavında Türkiye 1.leri Çıktı Eryaman Kampüsü Ortaokul Kademesinden Okulistik Sınavında Türkiye 1.leri Çıktı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinden Okulistik Sınavında Türkiye 1.leri 6-A Sınfından Ömer Faruk BİLGİN ve 7-A Sınıfından Bilal Berk KAÇAR Oldu.

81 ilde devlet okullarının ve özel okulların katıldığı, öğrencilerin Türkiye' deki sıralamalarını görebildiği "OKULİSTİK" sınavının sonuçları açıklandı. Okulistik, güncel MEB Öğretim Programı ile %100 uyumlu olarak uygulanan bir sınav olup öğrencilere ve velilere Türkiye genelini kapsayan bir ölçme ve değerlendirme sağlamaktadır.

Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi olarak öğrencilerimizin büyük bir başarı gösterdiği bu sınavda birçok dereceye imza attık.

700 tam puan alan 6.Sınıf öğrencimiz Ömer Faruk BİLGİN ve 7.Sınıf öğrencimiz Bilal Berk KAÇAR ile Türkiye 1.liği elde eden Eryaman Okyanus Koleji, Etimesgut ilçesi genelinde de büyük bir başarı elde ederek adından söz ettirdi. 

Etimesgut ilçesinde ve Ankara ilinde de Eryaman Okyanus Koleji olarak derece çıkardık.

5. sınıflarda ilçe 2.liği  il 15.liği (Ankara ilinde )

6. sınıflarda ilçe 1.liği il 6.lığı (Ankara ilinde )

7. sınıflarda ilçe 1.liği il 16.lığı (Ankara ilinde ) olan Eryaman Okyanus Koleji büyük başarılara imza atmış oldu.

Bu büyük başarılara imza atan öğrencilerimizi ortaokul kademe müdüremiz İpek ÖLÇER "Eryaman Okyanus Koleji'' olarak yarım dönemde büyük başarılara imza attık. Öğrencilerimize olan inancım sonsuz. Daha büyük başarılara doğru da emin adımlarla ilerliyoruz. Gösterdiğiniz bu başarılar onur ve gurur verici. Bizlere bu haklı gururu yaşatan öğrencilerimize ve özveriyle emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diyerek tebrik etti. 

Biz de Eryaman Okyanus Koleji ailesi olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Nurşin ŞAHİN
Tarih
:
31 Mayıs 2017, Çarşamba 15:03
Okunma
:
2.563 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları