Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Kampüsü Ortaokul Kademesi Şubat Ayı Örnek Öğrencileri Belli Oldu
Eryaman Kampüsü Ortaokul Kademesi Şubat Ayı Örnek Öğrencileri Belli Oldu Eryaman Kampüsü Ortaokul Kademesi Şubat Ayı Örnek Öğrencileri Belli Oldu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri öğretim kadar "eğitimin önemi" vurgusuyla attığı adımların bir parçası olan "Olumlu Davranış Kartı" uygulaması ile her ay örnek öğrencilerini ödüllendirmeye ve öğrencilere doğru davranışları benimsetmeye devam ediyor.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 10 Mart Cuma günü şubat ayının örnek öğrencilerine plaketleri verildi. 

Okyanus Kolejlerinde öğrenciler ay boyunca aldıkları "Olumlu Davranış Kartları" ile öğretmenleri tarafından değerlendirilmektedir. Olumlu Davranış Kartlarında 'çalışkanlık, nazik olmak, yardımseverlik, anlayışlı olmak, dürüstlük, alçak gönüllü olmak, bireysel gelişim, çözüm odaklı olmak, sorumluluk, saygılı olmak, takım ruhu, adil olmak' gibi kriterler yer almaktadır.

Okyanus Kolejleri "Rehberlik Birimi" sorumluluğunda, öğrencinin birçok konuda farklı olan olumlu davranışlarını pekiştirip motive etmeye yönelik olarak hazırlanan plaketler, ortaokul müdüremiz İpek ÖLÇER tarafından öğrencilere  takdim edildi.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi " Şubat Ayı Örnek Öğrencileri" 

1. 5-A Tufan İsmail ZORGEÇEN

2. 5-C Emre Yağız ORHAN

3. 6-A Ahmet Kerem İNCE olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
TUĞÇE SORUKLU
Tarih
:
13 Mart 2017, Pazartesi 12:23
Okunma
:
1.758 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları