Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Kampüsü 6.Sınıf Öğrencileri Tea Time Party Etkinliği Düzenledi
Eryaman Kampüsü 6.Sınıf Öğrencileri Tea Time Party Etkinliği Düzenledi Eryaman Kampüsü 6.Sınıf Öğrencileri Tea Time Party Etkinliği Düzenledi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 6.sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenleri ile beraber "Tea Time Party" etkinliğinde hem eğlendiler hem de İngilizce pratik yaptılar.

Eryaman Okyanus Koleji 6.sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenleri Ayşegül Kaplanoğlu ve Neslişah Kaya ile birlikte "Tea Time Party" etkinliği düzenlediler. Etkinlik için öğrencilere öğretmenleri tarafından yiyeceklerin İngilizce tarifleri, anahtar kelimelerini içeren mini sözlükle beraber dağıtıldı. Öğrenciler tarifleri uygulamaya çalışırken kelime çalışması da yapmış oldular.

Hazırlanan masaların etrafında toplanan öğrenciler bir yandan yiyeceklerin tadını çıkartırken bir yandan da İngilizce sohbet ettiler. Would like kalıbını kullanarak birbirlerine ricada bulunup ikram yaptılar. Sohbetler sırasında çok eğlenen öğrenciler pratiklerini geliştirmeye çalıştılar.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya
Tarih
:
31 Mart 2017, Cuma 13:05
Okunma
:
1.166 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları