Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayramda Yeni Kıyafetler Giyilir
Bayramda Yeni Kıyafetler Giyilir Bayramda Yeni Kıyafetler Giyilir
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Yeni Peçenek İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine yeni kıyafetler hediye ederek bayramlarını kutladılar.

Okyanus Kolejleri genelinde "23 Nisan Kutlu Olsun, Çocuklar Mutlu Olsun." sloganıyla başlattığımız yardım kampanyası kapsamında Eryaman Okyanus Koleji olarak 19 Nisan 2017 Çarşamba günü Ankara YeniPeçenek İlkokulu ve Ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştirdik. 

Okul Öğrenci Meclisimiz işbirliğinde yürütülen kampanyaya öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı yoğun oldu. Kampanya dahilinde veli ve öğrencilerimizin beraberce seçip beğenerek aldıkları yeni kıyafetler, imkanı olmayan öğrencilere ulaştırıldı.

Bayramlarda çocuklar yeni kıyafetler giyer düşüncesiyle yola çıktığımız bu kampanyamızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi minik öğrencilerimizi yeni kıyafetleriyle buluşturduk. Öğrencilerimiz, Yeni Peçenek İlkokulu ve Ortaokulunun her bir öğrencisine hem hediyelerini verdi hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Öğrencilerimize paylaşma , ihtiyaç sahibi kişilere yardım eli uzatma, elindekilerin  kıymetini bilme ve sosyal sorumluluk bilinci kazandırmayı amaçlayan bu projemiz için Yenipeçenek İlk ve Ortaokul Müdürü Sayın Murat ÇETİN okulumuza teşekkür etti.

Bayram öncesi çocukları sevindirmemize vesile olan her öğrenci, veli ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ozan KURT
Tarih
:
20 Nisan 2017, Perşembe 10:30
Okunma
:
1.858 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları