Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8-A Sınıfı İngilizce Dersinde Tartışma Programı Canlandırdı
8-A Sınıfı İngilizce Dersinde Tartışma Programı Canlandırdı 8-A Sınıfı İngilizce Dersinde Tartışma Programı Canlandırdı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 8-A sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde Communication ve Internet ünitelerini bitirdiler. Ünite sonunda öğrenciler "İnternet faydalı mı? yoksa zararlı mı?" temalı bir tartışma programını canlandırdılar.

       Eryaman Okyanus Koleji 8-A sınıfı öğrencileri, İngilizce dersinde bilgisayar ve internet terminolojisinin yanısıra teknolojinin zaman içerisindeki değişimini de kapsayan "Communication" ve "Internet" ünitelerini işlediler. Ders içerisinde öğretmenleriyle kendi internet ve bilgisayar kullanımları hakkında İngilizce sohbet eden öğrenciler, ünite bitiminde iki gruba ayrıldılar. Birinci grup internetin faydalarını savunurken, ikinci grup internetin zararlı olduğu görüşünü savundu. Gruplar kendilerini iki öğrencinin sunucu olduğu ve adını Los Angeles Discussion Show koydukları tartışma programında ifade ettiler. İnternetin zararlı olduğu görüşünü savunan öğrenciler bilgisayar oyunlarının küçük çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerinden de bahsederken yararlı olduğunu savunan öğrenciler internet ve bilgisayar dünyasının bir istihdam kaynağı olduğundan ve birçok insanın bu alandan kazanç sağladığından bahsettiler. Birbirlerine sorular yönelterek karşıt fikirleri çürütmeye çalışan gruplara sunucular da müdahale ederek konuyu yönlendirdiler. Başarılı sunumlarıyla ve yaratıcı fikirleriyle öğretmenlerinin takdirini kazanan öğrenciler hem eğlendiler hem de ünitelerinde öğrendikleri bilgileri kullanarak pratik yaptılar.

Program canlandırmalarının ardından kademe müdürü İpek ÖLÇER "Sizleri böyle bir etkinlikte, İngilizce olarak fikirlerinizi savunurken görmek çok güzel. Oldukça başarılı ve faydalı bir etkinlik gerçekleştimiş olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. İkinci dönemde de başarılarınızın katlanarak artmasını diliyorum." diyerek öğrencilerimizi tebrik etti. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya
Tarih
:
14 Ocak 2018, Pazar 20:38
Okunma
:
1.281 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları