Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 7. Sınıflar Arası Münazara Yarışması Ankara Finali Yapıldı
7. Sınıflar Arası Münazara Yarışması Ankara Finali Yapıldı 7. Sınıflar Arası Münazara Yarışması Ankara Finali Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinde 7. sınıflar arasında düzenlenen münazara yarışması Ankara finali gerçekleştirildi.

Eryaman Okyanus Kolejinde 21 Aralık Perşembe günü 7. sınıflar arasında düzenlenen münazara yarışmasında Ankara finali gerçekleştirildi.

Yarışmada "Dijital dünya yararlı mıdır, zararlı mıdır?" konuları tartışıldı. Eryaman kampüsü "Dijital Dünya Zararlıdır." görüşünü savunurken İncek kampüsü ise "Dijital Dünya Yararlıdır." görüşünü savundu.

Finalde Okyanus Koleji İncek kampüsü öğrencileriyle heyecanlı ve çekişmeli bir tartışmanın ardından kazanan Okyanus Koleji Eryaman şubesi 7.sınıf öğrencileri oldu.

Münazara yarışmasında öğrencilerin kendilerini toplum karşısında iyi ifade etmeleri, çeşitli konularda gerekli araştırmaları yapmaları, özgüven ve sorumluluk duygularının pekiştirilmesi gibi amaçlar vardır. Münazara sonunda hem kazanan hem kaybeden öğrenciler Eryaman ortaokul müdürümüz İpek ÖLÇER, İncek ortaokul müdürümüz Fulya TEKİN ve her iki kampüsün Türkçe zümreleri tarafından tebrik edildi.

Eryaman kampüsü öğrencilerinin plaketleri İncek ortaokul müdürü Fulya TEKİN tarafından verildi. Kazananın belirlenmesinden sonra birbirlerini tebrik edip kucaklaşan öğrenciler adeta "Dostluk kazandı." mesajı vererek örnek davranış sergilediler.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Elif Orhan, Şafak Özbek
Tarih
:
23 Aralık 2017, Cumartesi 23:01
Okunma
:
1.116 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları