Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 6. Sınıf Öğrencileri Winter Fest Konseptiyle English Street Etkinliği Düzenledi!
6. Sınıf Öğrencileri Winter Fest Konseptiyle English Street Etkinliği Düzenledi! 6. Sınıf Öğrencileri Winter Fest Konseptiyle English Street Etkinliği Düzenledi!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 6. sınıf öğrencileri English Street etkinliklerinden biri olan Winter Fest ile kışın gelişini kutladılar. Hayal güçlerini, topluluk önünde konuşma becerilerini ve kelime bilgilerini geliştiren etkinlikte çok eğlendiler.

Öğrencinin aktif rol aldığı, yaparak-yaşayarak öğrendiği ve sınıf dışında da öğrendiklerini kullanabilecekleri alanlar yaratan bir dil eğitimini benimseyen Okyanus Kolejleri olarak her yıl English Street adı altında etkinlikler düzenlenmektedir. Öğrencilerin kendini ifade edebilmesini, günlük hayatına İngilizceyi yansıtabilmesini ve kelime hazinesini genişletebilmesini amaçlayan English Street etkinlikleri öğrencilerin oldukça keyif aldığı ve İngilizceyi yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini kolaylaştıran etkinliklerdir.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul İngilizce zümresinin hazırladığı Winter Fest etkinliğinde öğrenciler için iki ayrı dalda yarışma düzenlendi. Birinci yarışmada öğrenciler Kış temalı şiir ya da kompozisyon yazarak öğretmenlerine teslim ettiler. Öğretmenlerinin değerlendirmesi sonucunda birinci olan şiir ve kompozisyon yazarları Winter Fashion Show isimli ikinci yarışmadan önce anons edilerek sahnede yazılarını okudular. Yarışma ödüllerini İngilizce öğretmenlerinden alan birinciler ve katılımcılar öğretmenleri tarafından tebrik edildi. 

Winter Fashion Show isimli ikinci yarışmada öğrenciler Kışın giymeyi tercih ettikleri kıyafetleri tanıttılar. Kıyafetlerinin neyden yapıldığı ve neden bu kıyafetleri seçtikleri gibi konulara değinen öğrencilere İngilizce öğretmenleri de sorular sordular. İngilizce öğretmenleri yarışma sonucunda verdikleri puanlara göre birinci, ikinci ve üçüncüleri belirlerken öğrenciler Vivaldi'den Four Season (Winter) dinleyerek heyecanla beklediler. Kazananlar ödüllerini İngilizce öğretmenlerinden alırken arkadaşları tarafından da tebrik edildiler.

Şiir yarışmasında birinci olan Sude Naz Sultan Çinko'yu,

Kompozisyon yarışmasında birinci olan Saleh Sultan'ı

Winter Fashion Show'da birinci olan Nazlı Hilal Mazılıgüney'i

İkinci olan Nil Sena Erol'u

Üçüncü olan Kayra Kılıç'ı tebrik ediyoruz.

Oldukça başarılı anlatımlar ve yazılar ile Winter Fest etkinliğine katılarak bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizin başarılarının daim olmasını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Nuray Doğan, Yunuscan Sarıaslan
Tarih
:
28 Aralık 2017, Perşembe 19:24
Okunma
:
1.666 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları