Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 6-A ve 6-C Sınıfı Öğrencileri Danışmanlarıyla Güzel Havanın Tadını Çıkardılar
6-A ve 6-C Sınıfı Öğrencileri Danışmanlarıyla Güzel Havanın Tadını Çıkardılar 6-A ve 6-C Sınıfı Öğrencileri Danışmanlarıyla Güzel Havanın Tadını Çıkardılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 6-A ve 6-C sınıfı öğrencileri danışmanları Ayşegül Kaplanoğlu ve Neslişah Kaya ile Kemal Sonunur Parkında piknik yapıp, oyunlar oynadılar.

Eryaman Okyanus Koleji 6-A ve 6-C sınıfı öğrencileri danışmanları Ayşegül Kaplanoğlu ve Neslişah Kaya ile Kemal Sonunur Parkına gittiler. Önce piknik yapan öğrenciler daha sonra futbol, voleybol, yakan top gibi oyunlar oynayarak keyifler dakikalar geçirdiler. 

Açık havada öğretmenleriyle yapmış oldukları bu etkinlik sayesinde öğrencilerin sınıf birliği anlayışının ve doğa sevgisinin pekiştirilmesi amaçlandı. Öğrencileri parkta öğretmenleriyle keyifli vakit geçirirken gören Eryaman sakinleri " Burada çocukları eğlenirken görmek çok güzel. Cıvıl cıvıl bir görüntü oluşmuş. Siz öğretmenlerini tebrik ediyorum. Çok güzel bir etkinlik düzenlemişsiniz. " diye ilettiler. Etkinlik sonunda parkın temizliğini de üstlenen öğrencileri gören park çalışanları öğrencilerimizi takdir ettiler. 

Günün sonunda velilerimiz ve öğrencilerimiz mutlu bir şekilde ayrıldılar.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Ayşegül Kaplanoğlu, Neslişah Kaya
Tarih
:
30 Eylül 2017, Cumartesi 16:16
Okunma
:
1.341 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları