Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5A Sınıfından Pamira Erbaş O'MUN Konferansına Katılarak En İyi Delegelerden Biri Seçildi
5A Sınıfından Pamira Erbaş O'MUN Konferansına Katılarak En İyi Delegelerden Biri Seçildi 5A Sınıfından Pamira Erbaş O'MUN Konferansına Katılarak En İyi Delegelerden Biri Seçildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 5A sınıfı öğrencisi Pamira Erbaş O'MUN (Okyanus Model United Nations) konferansına katılarak en iyi delegelerden biri seçildi.

O'MUN (Okyanus Model United Nations) konferansı Birleşmiş Milletler toplantlarının öğrenciler tarafından gerçekleştirilen halidir. Öğrencilerin her biri bir ülkenin delegesi olurlar ve delegesi oldukları ülkenin tarihi, kültürel, sosyal yapısını incelerler. Bilgi topladıkları ülkenin, komite tarafından belirlenen bir sorununu ele alırlar. Böylelikle öğrenciler dünya sorunlarını tartışma ve çözüm yolu bulma imkanına sahip olurlar. Öğrencilerin gerek İngilizce pratiklerini geliştiren gerekse toplumsal duyarlılığını artıran bu konferanslar yurtdışı eğitim düşünen öğrencilerin de yurtdışındaki eğitim kurumlarında öncelikli olmasını sağlar. 

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi 5A sınıfı öğrencisi Pamira Erbaş, Antalya'da üç gün süreyle gerçekleşen O'MUN konferansına Kanada delegesi olarak katıldı. Konferans öncesi İngilizce öğretmenleri ile çalışmalar yaparak Kanada hakkında bilgi topladı. Konferansta en iyi delegelerden biri olarak seçilen Pamira Erbaş "En iyi delegelerden biri seçildiğime çok sevindim. Bana destek olan öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. İyi ki bu konferansa katılmışım." dedi. 

Böyle bir konferansa katılarak başarı gösteren öğrencimiz Pamira Erbaş'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya
Tarih
:
18 Aralık 2017, Pazartesi 20:56
Okunma
:
1.289 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları